Näitan kõiki 5 tulemust

  • Mahlad

    Jõhvikamahl

    100% Jõhvikas. On valmistatud metsjõhvikast 
    Ei ole lisatud suhkrut

    Jõhvikas on tõeline tervise allikas. Juba ammusest ajast on jõhvikat kasutatud põiepõletike korral, jõhvikas tugevdab südant ja veresoonkonda. 
    Jõhvika segades meega, saab tulemuseks suurepärase ravimi, millega ravida bronhiiti ja angiini. Jõhvikat kasutatakse ka palaviku alandajana. Tänu B vitamiini sisaldusele mõjub jõhvikas hästi närvisüsteemile ja on hea juustele ning küüntele. 

  • Mahlad

    Mustikamahl

    100% metsmustikast valmistatud täismahl.
    Ei ole lisatud suhkrut 
    Täielikult e-ainete vaba ja suurepärane abimees oma tervist korras hoides.

    Soovitame juua puhtalt, et saaksite võimalikult palju marjade omaväärtust, aga võite lahjendada ja lisada suhkrut vastavalt oma maitseharjumustele.

     

  • Mahlad

    Pohlamahl

    100% pohlast valmistatud täismahl. 
    Ei ole lisatud suhkrut

    Pohlamahl on kasulik

  • Mahlad

    Arooniamahl

    100% arooniast valmistatud täismahl.
    Ei ole lisatud suhkrut

     

  • Allahindlus! Allahindlus!
    Mahlad

    Mustsõstramahl

    Mustsõstramahl koosneb 100% mustsõstrast, Ei ole lisatud suhkrut ega muid säilitusaineid.

    Mahla valmistamisel ei ole kasutatud ensüüme ega lisaaineid. Mustad sõstrad suurendavad elujõudu ja oma rohke C-vitamiini sisalduse tõttu kiirendavad haigustest tervenemist ning tugevdavad immuunsüsteemi.